keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Ympyrän pitää sulkeutua, jotta pyörä voi pyöriä"Ihminen väsyy minän ja roolin ristiriidasta. Ei työstä, vaikka hän niin luulee." - Tämä Markku Envallin lause on painunut mieleen. Sami Feiringin haastattelussa Pro aforismi -blogissa muutama sana työstä, väreistä, rönsyistä, totuuksien kääntelystä ja aforisminmetsästyskävelyistä.5 kommenttia:

 1. Oho. Olipa osuva aforismi, kun olen tässä miettinyt valtavan väsymykseni syitä. Unessa on lepo kaikista rooleista, ja minällä valta... (Niin pitkälle kuin jotain yksittäistä minää nyt ylipäätään on olemassa.)

  VastaaPoista
 2. Joo, se on tosi tajuntaalajentava lausepari. Yritin kommentoida muuten blogissasi Annikki-postausta (runofestari messuna – Annikki on ainutlaatuinen), mutta Wordpress-tunnuksitta ei onnistunut. Kiitos siis tässä sanoista ja kuvista siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Selvitän tuota kommentointiasiaa, mikähän siinä lienee. Kun on sinne kommentoinut sellaisetkin, joilla ei ole blogia ollenkaan.

   Poista
  2. Näköjään tuo kommentointi nyt toimii joillakin ilman kirjautumista, ja joillakin ei. Asetuksista tarkistin, että kaikkien pitäisi pystyä kommentoimaan. Ehkä menee joskus ohi, jos sanottavaa tulee niin kokeile joskus toiste uudestaan :)

   Poista

Vastakaikuja